Aamulla kello yhdeksän lähdettiin Helmin kanssa bussipysäkille päin, ensin piti käydä kyllä äidin luona ruokkimassa kissat, mutta siihen ei mennyt kauaa aikaa. Sen jälkeen käveltiin 1km bussipysäkille, ja odoteltiin bussia, joka tulikin 5-10 minuutin kuluttua, ja noustiin kyytiin. Kun kyytiin tuli nainen lastenvaunujen kanssa, Helmi oli heti nuuskimassa, mitäs sinne tuli. :D Kun siitä hetken päästä Emma + Nea tulivat kyytiin niin koirat hieman nuuskivat, ja asettuivat sitten aloilleen. Emma alkoi jonkin ajan kuluttua haukkumaan bussikuskille (?), sillä olikin aika ruma naamataulu. Bussissa jonkin aikaa oltuamme, bussi ajoi jollekin asemalle, ja kuski ilmoitti, sen olevan päätepysäkki, oltiin minä & Emman omistaja ihan hämillämme, että miten se jo nyt tuli. Koirat olivat kyllä iloisia, kun jäätiin pois bussista. Niinpä me sitten käveltiin messukeskukselle, ja jonotettiin sisälle. Helmi oli menossa innoissaan joka paikkaan, ja siksi ei meinannut ollenkaan kiinnostaa, kun Nekku omistajineen tuli tervehtimään. Nekulle ei ruvennut ärhentelemään, vaikka vähän oli karvat pystyssä. Se oli kyllä hieno juttu, Helmi kun ärhentelee vähän kaikille aina. Otettiin sitten pari kuvaa Nekusta ja Helmistä yhdessä (laittelen tänne kunhan saan ne koneelle), ja jatkettiin sitten matkaa. Hevosista ei Helmi niinkään välittänyt, mutta kanien tms perään kyllä oli. Käveltiin, ja osteltiin kaikenlaista. Tuttujakin nähtiin (minun serkkuni), ja tervehdittiin. Helmi sai paljon herkkuja, koska halvalla sai. Kissoillekin kaikenlaista ostettiin + myös Sera-hamsterille.
Helmi ei tullut yhden harmaan norjan hirvikoiran kanssa toimeen, ja niille tuli vähän rähinää siinä, ja sen jälkeen Helmi karttoi isompiaan koiria siellä. Mutta kyllähän tollasta voi sattua, kun niin paljon porukkaa paikalla ;) Nyt vaan toivotaan, että huomenna ei oo sama juttu kun lemmikkimessuille mennään.
Rallytoko oli aika hauskan näköstä kanssa siellä :) Helmi vähän säikky, kun oli jtn pehmolelukoiria yhdessä paikkaan, ja murisi ja haukkui niille, ja yhtä se puraisikin kerran. XD Oli siinä sille nauramista.
Kun oli kotiinlähdön aika, mentiin takaisin ns. asemalle, ja siellä 53 piti tulla 15 minuutin päästä. Odoteltiin sitä, ja se tulikin sinne, muttei ottanut vielä ketään sisään. Kun mentiin uudelleen katsomaan monelta 53 menee (kello oli jo yli sen milloin sen piti tulla) se menikin vasta 20 minuutin päästä! Kirottiin sitä siinä, ja mentiin koirien kanssa odottelemaan että juna tulee. Sen piti tulla 10 minuutin päästä, joten kiivettiin ylös odottelemaan sitä. Katseltiin alas, ja huomasin että 53 lähti siitä. Oli selvästikin odottanut hetkeä, että vihaiset koirat + koirien omistajat häipyvät. Niinpä me mentiin sitten junalla Pasilaan, ja Helmi ei aluksi meinannut uskaltaa tulla junaan, mutta lopulta se hyppäsi sinne sisälle. Kun minä istahdin penkille, Helmi hyppäsi heti viereeni, meidän pieni hienostokoira. Jouduin kyllä valitettamasti passittamaan sen heti alas, ja se menikin tuolin alle mököttämään. Vaihdettiin juna Pasilassa, ja mentiin sitten tikkurilaan. Tikkurilassa Emma + Nea vaihtivat bussiin, ja me jäätiin Helmin kanssa odottamaan että meidät tullaan hakemaan. Autossa Helmi nukahti heti pää jalkojeni päälle. Oli ollut rankka päivä, mutta silti tosi hauska!

Saa nähdä lähteekö Helmi huomenna mukaan kun mennään uudestaan lemmikkimessuille... :)

 

Nekku-tyttö ja Helmi. Samaa näköä löytyy.