Eli siis mie päätin sitten, että kun gööttierkkariin ei päästä, niin lähdetäänkin Hakunilaan mätsäilemään.
Kattelin sitten ikkunasta että ulkona ei onneks sada, että ehkä en tarviikkaan takkia mukaan, ei tarttis äitin luona hakemassa. Kuitenkin kun ulos mentiin, otetaan pari askelta, niin sieltäpä se sade sitten tulikin..Vettä tuli kuin saavista kaatamalla, ja niinpä sitten haettiin takki äidin luota, ja käveltiin bussipysäkille. 87 piti mennä siihen jonnekin lähelle, ja mä tiesinkin sen verran, että se mätsäri oli hakunilan uimahallin lähellä :'D Jäätiin sitten bussista mm..pysäkki liian kaukana, koska mä luulin että sieltä pääsee käveleen helposti sinne. Lopulta sitten kierreltiin ees taas miljoona kertaa, ennen kuin alistuin siihen kohtaloon, että kävellään urheilupuiston parkkipaikkojen luokse ja sieltä sitten sinne urheilupuistoon. Vettä tuli niin kivasti, että takki oli aivan likomärkä, ja itselläkin niin märkä olo jo, ettei edes tajunnut sitä vettä tulevan vielä..
Jonotettiin sitten ilmoittautumisessa ikuisuus ennen kuin sitten saatiin kuulla, että ennakkoilmoon ois pitänyt jonottaa toisessa paikassa, ja sitten käveltiinkin sinne, ja sieltä saatiin numerolappu, ja jotain muuta :)
Sen jälkeen me sitten enimmäkseen seisoskeltiin paikallaan, ja kävin mä koiraa vähän taluttelemassakin kun oli niin ankea, että laahusti vaan perässä, eikä sitä kiinnostanut mikään.
Lopulta sitten kuulutettiin että nakkikisa alkaisi, ja päätettiin sitten mennä kurkkaamaan sinne päin. Maksoi yhden euron, ja niinpä mä sitten ajattelin, että mikseipä sitä vois Helmin kanssa kokeilla, jos se vaikka piristyiskin siitä. Eipä mennyt Helmillä kauaa, kun se tajusi idean, ja noukkikin nakit matkan varrelta. :) Ajaksi tuli 14 sekuntia ja risat. :> jos nyt mun muistiin on luottamista..
Kyllä olin onnessani, kun kuulutettiin että kehät alkais kohta. Kun pienten kehälle menin se oli juuri alkanut, numerolappuja katselin, ja tajusin, että Helmihän menis seuraavaksi kehään! Kun toinen koirista nostettiin pöydälle, tajusin vasta silloin, että aijoo Helmille pitäs varmaan nlyhihna pistää, ja kiireellä kaivoin sen laukusta ja vaihdoin koiralle, joka koitti mua vähän komentaa antamaan sille nakkeja. Siinä vaiheessa vähän pelotti, että josko se alkaa mua kehässä komentamaan.. Kehätoiminta oli tuolla mätsärissä aivan outoa, juoksutettiin koiria samaan aikaan ees taas, ja yhdessä vaiheessa koira joutui oikeella puolellakin menemään. Pöydälle nostattaessa tuomari katsoi koiralta vaan hampaat, eikä mitään muuta ;o Ja siinä sitten olikin kaikki mitä koiralta katsottiin, edes seisotusta ei vaadittu o_o kurkkasi vaan hampaat, ja halusi nähdä koiran liikkeet edestä ja takaa. Punanen nauha meille silti tuli, joka oli mulle aivan yllätys, sinistä olin nimittäin odotellut.
Kun sitten sinisen nauhan saaneet kutsuttiin kehään, nähtiin Henna&Milo-cairni, kun heidät päästettiin jatkoon 4 muun kanssa. Kummastelin vähän sitä, kun 5 sinisen nauhan saanutta päästettiin jatkoon ja punaisen nauhan saaneet kutsuttiin kehään. Meiät sitten valittiin viiden parhaan joukkoon, ja pian kutsuttiinkin sitten 5 parasta sinisen nauhan saaneista & punaisen nauhan saaneista kehään. Siellä sitten kaikki niistä sijoitettiin, ja siinä vaiheessa kun koiria oli enään neljä jäljellä meidän lisäksi, alkoi jo vähän jännittää. Lopulta me sitten oltiin pienten rotukoirien kolmansia! Palkinnoksi saatiin keltainen ruusuke (palkinto ja palkinto) & säkillinen best friendin kana&riisi ruokaa. Pakko sanoa, että oli kyllä aika surkeat palkinnot..
Sitten olikin meiän aika lähteä kotiin, kun vilkaisin kelloa, ja tajusin että kymmenen minuuttia ja meiltä menisi bussi! Kiireen vilkkaa käveltiin bussi pysäkille, ja olin ilmeisesti vähän väärin katsonut, kun saatiin bussia aika kauan odotella..mutta sai siinä ainakin vähän hengähtää :D Bussikuski oli sama, kuin hakunilaan mennesäkin, ja hän vähän katseli että mites meillä on tavarat lisääntynyt, muttei kuitenkaan sanonut mitään. Kotona koira sitten meni heti nukkumaan, nukkunut oli kyllä jo bussissa, mutta selvästikin oli vielä väsynyt (enkä kyllä yhtään ihmetellyt).
Tais olla Helmi vielä vähän väsynyt kanssa eilisestä lenkistä, kun käytiin Nean kanssa käyttämässä koiria, kun Kina oli tullut meille hoitoon. :) Sain vihdoin nähdä Nalle-aussienkin jota olin kyllä odottanut :> Emmaakin sai taas nähdä.
Kiva päivä oli, miten mua ei yhtään yllättänyt, että vesisade lakkasi juuri silloin, kun me päätettiin lähteä?


1249407972_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Meiän terrieriseisotukset kun hännästä joutuu pitään kiinni ettei se laske alas sitä.. // c. Nea F

1249407985_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tuomarin käsiteltävänä. // c. Nea F

1249407994_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
miten mä oikeen tota hihnaa pidän o_o liikettä nyt kumminkin // c. Nea F

1249409501_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Pitihän meiän eilisestä lenkkiporukastakin kuva saada :D Eli kuvassa on Kina, Hempu, Nalle & Emma :)