Käytiin tänään sitten ojangossa miran ja repen kanssa agittelemassa :)
Kun rataa tehtiin, niin tietenkin siinä puhkesi sade, ja vettä tulikin ihan kunnolla, ja radan teko taukosi ainakin 10 minuutiksi, kun a-esteen alla kyyhöteltiin suojassa sateelta >___< Lopulta saatiin sitten rata valmiiksi, ja pääsi sitten vihdoinkin agittelemaan. Rataa oltiin koottu ainakin puoli tuntia, ja oli helpotus saada se valmiiksi. Puomia ja aa:ta oli kiva kahdestaan Miran kanssa siirrellä, ens kerralla pitää ylipuhuu Riinaki mukaa ;)
Me alotettiin Helmin kanssa radalla, oli kivaa kun vihdoinkin oli rata (1. luokan rata) missä oli paljon kaikkea :D Ekalla suoralla olikin sitten aluksi hyppy, pussi, hyppy, rengas, hyppy, aa, ja putki :) Se suora menikin ihan hyvin, pääsi pari kertaa takaaleikkaamaankin. :)) Sen jälkeen seuraavassa pätkässä oli hyppy, puomi, ja putki, joka meni kanssa toosi hyvin, toi koira menee kuin unelma, paitsi sillon kun mä sähellän...sitten seuraavassa pätkässä oli hyppy, keinu, hyppy, ja putki, jolla pääs kanssa takaaleikkaamaan ja valssaamaan, pääs niitäkin harjottamaan. Seuraavassa pätkässä oli sitten hyppy, kepit, pituus, ja lopuksi kaksi hyppyä :) Rata vedettiin molempiin suuntiin, ja Helmi meni kuin unelma.. Mitä mä nyt onnistuin todellakin säheltään parissa kohtaan. Ihannesuoritusaika oli tolle radalle 51s ja me sitten päästiin suorittamaan se 44s...mutta tosin vasta kolmannella kerralla, muilla tais mennä yli 55s :') kontakteille en vaatinut stoppaamista paitsi joillain kerroilla puomilla, ja kaikilla kerroilla keinulla. Kerran keinulle mennessä tais koira luulla juoksevansa puomille, ja siinähän tultiin alas nopeasti, meinas mulla paniikki tulla kun sai kiljua koiraa pysähtymään, ja stoppaamaan keinua, ja koira silti hyppäsi alas...mutta seuraavilla kerroilla muistikin mitä siinä kävi, ja tuli varovaisesti alas, rupesi hieman ennakoimaan että millon se oikeen laskeutuu..
Tehtiin lopuksi muutama kerta keppejä, koitan nyt kujilla saada vahvistettua Helmin menoa vaikka oisin toisella puolella. :) ja hyvin alkanut sujua, pitää toivoa etten tätä mokaa jotenkin..
Sitten agittelun päätteeksi Miran äiti tuli meidät hakemaan, eikä tarttenut busseilla lähteä harhailemaan, vaan saatiin kyyti ala-asteelle saakka, josta oli sitten muutama metri kotiin :)

Ollaan tokoiltukin nyt ahkerasti, perusasentoa ja paikallaoloja tehty paljon, muut saaneet vähän jäädä :)) Perusasennon kanssa meinaa hermot mennä, mutta paikallaan toi hurtta pysyy yllättävän hyvin :) Kapulaa se osaa tökkäistä kuonollaan käskystä eteenpäin, mutta suuhun en saa sitä ottamaan sitä..se ei vaan yksinkertaisesti tykkää pitää kapulaa suussa :(

Mutta agitteluista kuvia kunhan saan koneelle :)