Seittemän vee kakara tässä meillä, ei se ookkaa enää mikään pikkulikka ;)
Iskä sitten syötti sille pitsaa, sen mukaan sen piti saada ees jotain syttärilahjaksi, huoh. Vatsapa siitä meni sitten löysälle, ja raasua sai käyttää ulkona, ettei sisälle kakkinut.

 

Tokoilua eiliseltä,

perusasentoa ollaan kohtalaisen paljon nyt reenailtu, ja pakko sanoa että toi koirahan tajuaakin jotain! Kyl se on aiemminkin sen tajunnut, että sen pitää kiertää mun vasemmalle puolelle, mutta nyt se on vihdoinkin alkanut tajuta että sen pitää istua sen jalan viereen, ei oo mennyt tää kaikki ihan hukkaan sentäs! ;)


joskus tuli palkattua se siitä, kun se laittoi tassunsa mun jalan päälle, ja eikös se rotta sitten sen oo muistanutkin..välillä se tarjoaa nyt sitä, kun perusasentoon sen komentaa. plääh. mut sillon se ainakin tulee kunnolla vierelle istumaan :"D

Pöhkö sai sitten yöllä olla mukana, kun käytiin raketteja ampumassa, viime vuonna Pöytyällä se oli kyllä rauhallisempi kuin nyt. Sen tuli säntäiltyä sinne sun tänne, ja heti kun pamahti niin olis ollut juoksemassa kotiin. Viime vuonna vaan haukku mun vierellä. Hyvä siinä sitten oli yrittää koirasta kuvia räpsiä, kun se hyppi ja pomppi ja yritti kotiin päästä juoksemaan..yhessä vaiheessa nappasin sen syliin, josko se sitten siinä ollessa rauhottuisi, ja hui kauhea se ei oo ikinä rimpuillut niin paljoa kun siinä vaiheessa :""D hyvä etten ite kaatunut lumihankeen kun koira sätki ja potki sylissä kuin mikäkin räsynukke. Siitä ei taidakkaan tulla uuden vuoden aatoksi sylikoiraa.. Ja sitten vielä tällänen yöllä räpsästy kuva kun käytiin niitä raketteja ampumassa,

 

Käytiin sitten tänään synttäreiden kunniaksi vähän käppäilemässä pihalla, otettiin paikallaoloa, käveltiin pellolla ja tarvottiin lumihangessa, sai koira juoksennella synttärilahjaksi pitkin peltoja ;) On se kyllä sitten mun oma hömelö, tollanen pikku makkara josta kyllä löytyy sitä energiaa kun tarvii.. Pari kuvaa tuli otettua, ei voinut liikekuvia ottaa, paitsi jos halusi koiran takalistosta niitä ottaa, kun se enimmäkseen mun edessä juoksi.


kyl sillä alkaa tollasta vanhuuden harmaata jo kuonoon tulla ;) siitä huomaa ettei se oo enää mikään pikkulikka!