Eli Hakunilan mätsäriin kävi sitten meidän tie, kun saatiin Henna & Milo seuraksi mukaan :) Mulla taas sellane pikainen lähtö, ja tultiinkin bussipysäkille sitten myöhässä, ja bussin olisi kuulunut jo mennä ohitse. Kirosin jo hetken siinä, kunnes se bussi sitten tulikin sieltä, ja niin matka kävikin tikkurilan asemalle. Siellä sitten nähtiin Henna ja Milo + bussiin tuli paaaaljon muitakin petsieläisiä. :) Hakunilan uimahallin kohdalla sitten jäätiin pois, ja sieltä ei ollutkaan pitkä matka kävellä urheilupuistolle.
Kun oltiin vihdoin perillä, ja rupesin kaivelemaan tavaroita että pääsisin ilmoittamaan Helmin mukaan, huomasin, että hupsis passi tais jäädä kotiin, jossa oli sitten rokotukset merkittynä..ja sitten katseli että kuinka tarkkaan ne rokotustodistukset tarkistetaan, ja ne käytiinkin tosi tarkkaan läpi. Lainattiin sitten Hennalta Milon rokotustodistusta, kun ne eivät mätsäriin osallistuneet, ja mentiin jonottamaan että päästään ilmoittautumaan. Aluksi kaikki menikin tosi hyvin, mutta sitten se sanoi katsovansa koiran ja omistajan tiedot siitä passista, ja iski pienoinen paniikki. Kun se sitten kysyi että kai siinä on oikeat omistajan tiedot, niin sopertelin äkkiä että ei ole, ja sitten sainkin sen takaisin itselleni (iskipä nopeasti jeejee fiilis). Sanelin sitten oikeat tiedot, ja häivyttiin nopeasti paikalta kun oltiin lappu saatu, ja maksettu :) Hui että kun siinä vaiheessa alkoi vähän jännittämään, että mitä siitäkin tulee..
Aikaa kului, junnukehä tuli kateltua, ja ihasteltua paria gööttistä, ja katseltua Hennan ja Milon tokoilua, ja sain Milostakin mulle kaverin lahjomalla :p Henna ei vaan oikeen tykännyt, outoa. :o
Meille tuli kehästä siis sininen nauha (tuomari sanoi, että kummatkin olivat hienoja koiria ja että valinta oli vaikea), ja olin jäätyä sinisten ryhmäkehää odotellessa. Koiria oli yli 50, ja meinasi hermot siinä mennä odotellessa, ja Hennan kanssa suunniteltiin jo kotiin lähtöä :D
Kun sitten vihdoinkin päästiin kehään uudelleen, meidät sitten valittiin jatkoon, ja lopulta oltiin sinisten toisia :) Ei kyllä huonolle koiralle hävitty (Vinka, borderterrieri petsiestä, ja ihan hyvä vaan että hävittiin, en ois kestänyt olla siellä enää sekuntiakaan.. Samantien kun kehästä pääsi, niin meni laittamaan kamat kasaan, ja samantien kävely bussipysäkille päin. Kun pääsi pysäkille, niin siinä oli että 87 pitäisi tulla ihan niinä hetkinä, ja ohjeistin Hennan sitten toiselle puolelle tietä, toiselle pysäkille, jonneka he sitten löysivätkin tiensä, ja sieltähän niille tulikin 741 samantien, mitä nyt bussista itse sattui näkemään :) Aika hyvin sattui toi lähtö, oltais minuuttikin myöhemmin lähetty, niin tuskin oltaisiin keretty!
Kiva reissu oli, tuskin oltais tonnekaan lähetty, jos ei olis Henna lupautunut tulemaan Milon kanssa mukaan ;)


c. Iina (iinan.kuvat.fi)