Helmi talloi tänään (?) lenkillä purukumin päälle, yhessä vaiheessa rupesin vaan kattomaan että miks toi koira ei suostu kävelee vaa yrittää päästä maahan makaamaan. Aattelin aluks kantaa sen kotiin, ettei sinne painu enempää mitään kiviä yms, mutta kun Tupe veti eteenpäin, ei siitä kantamisesta tullut yhtään mitään, ja sain raahata helmin kotiin asti. Kotona sitten sakset käteen ja sohvalle koiran kanssa. aluks otin ilman saksia sieltä kiviä pois, ja nypin vähän sitä purkkaakin veke. sen jälkeen sitten sakset käteen ja eikun karvaa pois leikkaamaan. niinpä helmillä on sitten oikea etutassu hmm..trimmattu pohjasta, ja se on typerän näköinen. onneks ei kuitenkaa näy päälle päin :D kaikkee purkkaa en saanut pois, kun oli ihan tassussa kiinni eikä pystynyt leikkaamaan, eikä irronnut kun koitin repiä irti. Helmi kyl käyttäyty yllättävän hyvin kun sitä purkkaa pois otin, kerran yritti päästä vaan karkuun, ja vaik tupekin sähels siinä jotain, oli tosi kiltisti sylissä ja anto ottaa sitä pois.
Illemmalla likka sitten päätti vielä iltalenkillä oksentaa 4 kertaa, mikäköhän sillä sitten on? :s yöllä vielä oksens kaks kertaa mun sängyn alle, ja melkein koko yön komens mua istuen sängyn vieressä lattialla. Välillä mietti, että millonkohan se äiti huutaa että nyt sillä koiralla turpa umpeen.. Tänään kuitenki ollu kaikki ihan hyvin, eikä oo oksennellu tai mitään :)
Helmi ei meinannut kissoja mun huoneeseen laskea, kun nää sisälle yrittivät, Helmipä alko murisemaan ja hampaita näyttelemään..hmm..

Olipa ihanaa taas tulla viikon jälkeen kotiin, ja nähdä koira pitkästä aikaa, ja alkaa heti melkein purkkaa repimään jalasta irti. ;) Mut kai niit haavereita vaan sattuu ja tapahtuu.