Eli tänään siis lähdettiin puoli neljältä ojankoon HSKH:n kentälle Miran ja Repe-sheltin kanssa. Mä vähän hermoilin, että muistanko reittiä, mutta ihan hyvin mä sen sitten muistin. Bussissa oli vaan pirun likaset ikkunat, niin ei meinannut nähdä ulos, että millon pitää jäädä veks. Kun päästiin jokiniemeen, josta piti nousta 62 kyytiin, ja bussi oli melkein pysäkillä, ja pistettiin juoksuksi. Juuri kun päästiin bussipysäkille, ja siihen "sisäänmeno" oven luo, niin bussikuski pamautti ovet kiinni ja lähti liikkeelle! Aika törkeää touhua, ja bussikin oli melkein tyhjä, ja seuraava mikä tuli, oli aivan täynnä!
Kun sitten vihdoin päästiin kävellen Ojankoon kentälle treenailemaan, Miraa epäilytti laskea koira irti, ja he vetivätkin hihnan kanssa puoli tuntia, kunnes uskalsi laskea Repen irti.
Me harjoiteltiin kovasti keinua, putkia ja keppejä. Nyt tulin myös siihen tulokseen, että pakko alkaa opettamaan kontaktipinnoille koskemista, ja eteenmenoa, Helmi nimittäin päätti kokeilla miltä tuntuu hypätä puomilta alas. A-estettä ei suostunut vieläkään yrittämään, kyllä se kerran yritti mennä, mutta pakitti sitten takaisin alas. Kyllä tässä vähän mietityttää, että mikähän siinä mahtaa oikein olla. :s Lunta ainakin kentällä oli kunnolla, siitä ei ollut pulaa, mulla kengät ihan täynnä lunta, ja litimärät, mutta silti aikaa kului paljon märissä kengissä! Lähdettiin siis matkaan päivällä 16.35 ja tultiin kotiin 19.30 :D
Mulla oli mennä kentällä monta kertaa hermot, kun yritti Helmin kanssa keskittyä tekemään jotain tiettyä juttua, niin hei! Miranpa koira juoksee meiän luokse, ja yrittää saada Helmiä leikkimään kanssaan, ja niinpä Helmin keskittyminen herpaantui, ja musta tuli erittäin huonotuulinen, kun en saanut enään koiraa keskittymään mihinkään, kun Repe oli koko ajan juoksemassa meidän luokse, ja näin me sitten istuttiin vartti Helmin kanssa penkillä (molemmat istu siis kirjaimellisesti penkillä) ja katottiin kuinka joku nainen meni jotain agirataa koiransa kanssa.
Kiva päivä kaikesta huolimatta oli, voin kuvia lisäillä kunhan kerkeän :)

Sannin ja Martan kanssa olis tarkoitus joku päivä Ojankoon mennä samaan aikaan, jos vaikka Helmi tulis Martan kanssa jotenkin toimeen... :)