Eli tänään käytiin junnujen agilityn alkeiskurssin testitilaisuudessa. Omasta mielestä meillä meni hyvin, ja peukut pystyssä että päästään kurssille!
Helmi käyttäytyi jatkuvaa haukkumista lukuunottamatta tosi hyvin, ja paikallaolot yms meni mun mielestä liiankin hyvin.. Odotin mm. paikallaololta huonompaa tulosta, ja vapaana seuraamiselta oletin koiran lähtevän juoksentelemaan ympäriinsä, mutta toisin kävi, onneksi.
Kun käveltiin kentiltä bussipysäkille, tutustuttiin samassa testitilaisuudessa olleisiin Mikaelaan & Taohon, joiden kanssa sitten käveltiin bussipysäkille, kun Mikaela ei itse tiennyt miten päästä sinne :) Helmi tuli yllättävän hyvin Taon kanssa toimeen, mun mielestä mun koira on hullu, joka käy joka koiran kimppuun, mutta Taon kanssa tuli mun silmään hyvin juttuun :) Toivottavasti päästäis samalle kurssille, olis tosi kiva tutustua paremmin tähän kaksikkoon. Musta tosi kiva juttu, että Helmi tulee ees sitten yhen koiran kanssa toimeen alkeiskurssilla, jos sinne päästään, yleensä kun se murraa kaikille.
Selvittiin Helmin kanssa kotiin asti, ja koira oli ihan rättiväsynyt. Ainakin nukkuu yönsä kunnolla ;)

Peukut pystyssä että päästään alkeiskurssille! :)