Taas pitkästä aikaan vähän kuulumisia tultiin tänne kirjoittelemaan :)

 

Eli siis hiihtoloma viikko meidät yllätti, ja pelotti hirveästi, että mitäs tekemistä sitä keksii, viikoksi? Kyllähän sitä puuhaa sitten löytyikin! Joka päivä tavoitteena oli, että väh. 30min aamulenkki, ja 1h päivälenkki, mutta pyrki kumminkin pidempiin lenkkeihin. Käytiin aluksi perjantaista tiistaihin asti Miran ja Repen kanssa lenkkeilemässä, mutta sitten se vaihtui siihen, että niillä oli muuta puuhaa, ja lenkkeilyt jäi vähemmälle meiän kanssa, mutta kyllähän se lenkkeily sujuu ilman kavereitakin.
Paikallaolo oli joka päivän tavoite, sitä oli pakko saada harjoiteltua, jotta päästäisiin möllitokoon tässä joskus. 10 metrin paikallaoloa reilut 2 minuuttia menee, ja 20 metrin paikallaoloa 30 sekuntia menee. Mutta harjoitus tekee mestarin ;)
Tässä on saanut olla Helmistä muutenkin tosi ylpeä, kun on pari kertaa tullut ulkona koira vastaan, ja Helmi ollut kauempana vapaana, ja heti tullut luokse kun on huutanut, vaikka mä oon täällä vähän jännitellyt, että ei nyt se juoksee sen toisen koiran luokse, mutta mun luokse on heti juossut! Kuukaus taaemmas, niin ei olis kyllä niin tehnyt!
Nyt pystyy muutenkin pitämään Helmiä hyvillä mielin vapaana, kun pysyy tosi hyvin luona! Jos on jotain tositosi kiinnostavaa puuhaa, niin ei ehkä tuu luokse, mutta muuten kyllä tulee tosi hyvin ja tällein. :) Perusasentoa ja seuraamistakin ollaan treenattu ihan kunnolla, ja nyt se jo tajuaa istua sivulle mennessä :"D

Tänään käytiin sorsiakin morjenstamassa, Helmi aluks ihan kauhistunu ku ne ei ollu vanhassa paikassa, mut sitten kun tajus että ne oli vähän kauempana, sen ilolla ei ollut mitään rajaa :D

Muttei mitään muuta sitten tällä kertaa, pitääkin painua ton koiran kanssa iltalenkille :)