Hiljasta ollut tälläkin suunnalla sitten taas vaihteeksi. :)

Tokoa ollaan treenailtu, tai no nyt kun talvi ja toi kylmä tuli, niin ei olla ulos viititty mennä, kun kaikki kentät lumen vallassa, ja koira saa hyppiä ja pomppia että pystyy kävelemään eteenpäin. Energiaa sillä kuitenkin riittää, ja vähän pelottaa mennä sen kanssa agilityharkkoihin sitten taas tammikuussa...taas sellanen kiva tauko ollut agittelusta, että pelottaa mitä siitä seuraa kun koira tajuaa että nyt mennään agittelemaan..
Perusasento alkaa sujua paremmin, kunhan sitä jaksais nyt vaan joululomallakin otella, ja seuraamista kanssa. Opetin koiralle sitten käskyn, millä menee jalkojen välistä, ja Helmin korvaan käsky "viereen" kuulostaa vähän samalta kuin "välistä", joten aina ennen kuin tullaan sivulle istumaan, koitetaan tunkea pää jalkojen välistä, ja yrittää tulla sitä kautta...ehkä mä ens kerralla osaan valita paremman sanan...

Joululahjaksi Helmi sai repiä paketista kaksi .. mitä solmuluita olikaan, en mäkään voi kaikkea muistaa, tuhlasin niihin jopa 4 euroa kaupassa, koira ottaa luun suuhun kun Tupe on vieressä, ja kun Tupe häipyy, koko luu ei vois vähempää kiinnostaa..eihän mamman kultamussukka tietenkään voi mitään sellaista moskaa syödä..ärr.
Joulu tuli ja joulu meni, seuraavaksi onkin vuorossa sitten rotan synttärit tammikuun ensimmäisenä päivänä! Seittemän vuotta tulee täyteen, jos toi pysyy terveenä, niin meillä voi olla vielä kolmekin agilityvuotta jäljellä..tuskin sen enempää, kolme vuotta taitaa olla kuitenkin se maksimi, mut ehkä se on ihan tarpeeks :)

En tiiä miten paljon Helmi riemastuisi, jos meille tulis 2011 gööttipentu, mutta oon kuitenkin päättänyt, että göötti meille sillon tulee, jos yhelle ihanalle nartulle (Jaxonv. Nippa Nappa, Milla) tehdään pennut :)) Jos ei, niin sitten pitää kahtoa toinen pentue, mutta göötti on meille pakko saada! Vanhemmillekin jo selväks tehty, että joko 500€ kamera, tai 600€ koira, iskä tosin ilmotti että mie en tee mitään niin kalliilla kameralla, mutta sillä on tasan kaks vaihtoehtoa - joko koira tai kamera, saa ite päättää. Miulta löytyy gööttipupsille jo nimikin, jos joku on varmaa niin se on varmaa, että seuraava koira mikä mulle tulee, on Mina! :) Rakastuin siihen nimeen, ja mun mielestä se sopii niin täydellisesti jollekin pienelle gööttivaaville, että pennusta sitten tulee Mina, kunhan meille nyt vaan pentu tulee... :) Peukut pystyssä, että Milla sais hyvät lonkkatulokset kun kuvautetaan, sitten tulee maailmaan pieniä gööttivauvoja <3