Päästiin kuin päästiinkin ryhmään! :) Agiharkat ovat siis tästä lähtien klo 18-19 maanantaisin, ja kaiken lisäksi Mikaela ja Tao samassa ryhmässä!
Mentiin Ojankoon yhdessä Mikaelan & Taon kanssa, nähtiin Tikkurilan asemalla, josta sitten 62 mentiin Ojankoon, ja mentiin vähän pitempi reitti, jotta saivat koirat juoksennella, ei tartte autotien reunassa kipitellä. Helmi tuli tosi hyvin toimeen Taon kanssa, ei murranut melkein yhtään, juoksentelivat siellä pellolla vain. Tao ottanut Helmistä ittelleen esikuvan, tekee kaiken perässä mitä Helmikin ;)
YTV antoi reittiohjeet aika hmm..huonosti. Oltiin suunnillein tunti ennen harkkojen alkua ojangossa, ja lähdettiin sitten tutustumaan lähiympäristöön. Koirat sai juoksennella vapaana, kun käveltiin metikössä noin puolisen tuntia.
Kun palattiin takaisin kentälle, siellä olikin jo vähän enemmän porukkaa, ja nimen huutoakin aloiteltiin. Ryhmä oli jaettu kahtia, ja tässä meidän ryhmässä sitten on näitä mini kokoisia koiria, tai no saattaa midi kokoisiakin olla, en aivan varma ole..
Harjoiteltiin hyppyjä, putkea & rengasta. Kaikki sujui ihan kivasti ;) Helmi räksytti kuitenkin melkein koko ajan..ärsyttää kun se kuuntelee kaikessa muussa paitsi siinä hiljaa olemisessa..
Kun harkat oli ohitse, käveltiin Mikaelan kanssa bussipysäkille, josta bussi valitettavasti meni juuri ohitse, kun tultiin pysäkille. Naureskelin juuri siinä, että Miralle ja mulle oli käynyt sillein, että bussi juuri meni ohi, kun tultiin pysäkille, ja tsadam, niinhän kävi mulle ja Mikaelallekin! ;) Opinhan olemaan puhumatta sellaisista asioista silloin, kun olen melkein bussipysäkillä...
Kotona Helmi taas ihan rättiväsynyt, ja joutui Tupen kiusattavaksi. Se pentu sitten jaksaa riehua..

Kiva päivä kuitenkin oli, seuraavia harkkoja ootellessa..



1240405476_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
pitihän Helmiä & Taotakin muistaa :)

 

 


1240405557_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
pitihän tännekin näyttää, millanen veijari se Tupe on ;) // c. Kristiina