Eli me sitten päätettiin lähteä Mikaelan mukaan Hau-Open mölleihin, ja sinnehän se matka sitten kävikin, ja mukaan saatiin Kristiina kuvaamaan meidän rataa :)
Meinattiin Helmin kanssa myöhästyä junasta, mehän ollaan siinä toosi taitavia :--D kerettiin sitten kuitenkin onneks junaan, tai no tultiin asemalle just kun juna pysähty siihen, tai no tosin oltiin liukuportaissa kun se pysähtyi siihen, ja koira kainaloon ja juoksuksi :) kerettiin kuitenkin junaan, ja kristiina tulikin tikkurilassa sitten mukaan kyytiin, ja jatkettiin matkaa pasilaan asti, jossa vaihdettiin sitten toiseen junaan, vaik meillä tosin oli pientä sählinkiä että löydettiin oikea juna...
Kannelmäessä nähtiin sitten Mikaela ja Tao pienen harhailun jälkeen, ja mentiin yhtämatkaa purina-areenalle :) Siellä 'leiriydyttiin' portin viereen, jossa oli pituuseste, joka minä ja Kristiina sitten vallattiin menemällä istumaan siihen päälle.
Helmi & Tao jotenkin sekosivat siellä, ja _leikkivät_ yhdessä ;o Helmi kun ei ikinä ole leikkinyt mun kavereiden koirien kanssa, niin vähän olin hämmästynyt. Laittelen niitä leikkikuvia tänne joskus myöhemmin, toisella koneella kun ovat. Koirat joivat kiltisti samasta vesikupistakin, joka hämmästytti myös hieman, kun kumpikaan ei antanut hampaasta.
Käytiin Kristiinan kanssa Helmiä juoksuttelemassa, vaikka saatiin kyllä itsekin juosta, jos haluttiin koiran liikkuvan, mut pieni paha se verrattuna siihen että koirakin juos :--D
Yhdessä vaiheessa, kun katselin verkon lävitse aitojen toiselle puolelle, huomasin siellä kumman tutun näköisen koiran, ja kun omistajaa vilkaisin, niin tajusin että sehän oli Kina! Käytiin sitten Helmin kanssa Sannia & Kinaa morjenstamassa, ja Kina selvästikin muisti vielä :--D Helmikin tais kyllä tosin muistaa.. Kina kyllä kasvanut ihan kauheesti, Helmihän alkaa jäädä ihan kääpiöksi!
Lopulta kun me päästiin radalle, sieltä tuli sija 19, ja aikaa 44.63s, joka alitti juuri ja juuri ihanneajan, joka oli 45s. Virhepisteitä tuli 5, koska tuli yksi kielto putkelta :) Mut se oli kyllä mun vika, kun hutiloiden näytin.
Äiti tuli meidät hakemaan sitten purinalta kotiin, ja heitettiin sitten siinä samalla ensin Mikaela & Tao kotiin, ja sitten sen jälkeen Kristiina kotiin :) Äitillä oli autossa Seran uus häkki, joka oli todellakin tosi suuri. Tupe ei tainnut edes tajuta, että meillä oli Tao autossa kyydissä, kun se ei ärissyt tai murissut yhtään. Sitten kun Mikaela ja Tao nousivat autosta pois, niin sitten kyllä likka tajus että hei täällähän oli muitakin! Helmi nukkui automatkan enimmäkseen Kristiinan sylissä, tai katteli sitten siinä sen sykyssä ikkunasta ulos :)
Lopulta me oltiinkin sitten puoli kahdeltatoista yöllä kotona, äiti ei oikeen tykännyt, mutta kivaa meillä kumminkin oli! :)